Vítejte na blogu Nula Korun

Jak již název blogu hlásá, najdete zde zajímavé odkazy na nejrůznější produkty, které si můžete objednat zadarmo. Jedná se o zahraniční i české produkty, které jsou zasílány jako vzorové ukázky. Pokud narazíte na jiné zajímavé věci zadarmo, které stojí zato na našich stránkách zveřejnit, prosím napište nám na náš email

pátek 1. února 2008

Praktický bryndáček nebo plyšová hračka zdarma

Pokud chcete získat praktický bryndáček nebo plyšovou hračku (podle věku dítěte) od společnosti Wüstenrot, jděte sem

Postup:
Nejprve se musíte na stránkách zaregistrovat. Pak už stačí jen správně odpovědět na otázku: "Jak se jmenuje stavební spoření pro děti do 18 let, které nabízí stavební spořitelna Wüstenrot?" (správná odpověď: kamarád)


5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Objednáno cca před měsícem z jiné stránky, do dnešního dne nic nedorazilo :-(

Anonymní řekl(a)...

Vyplnala som to na inej stranke a nic neprislo sice do diskusie ine pisali ze in prisla aj hracka aj podbradnik tak neviem ....

Anonymní řekl(a)...

přišel bryndáček ( takový kus froté s našitým logem :-) ) a hned na druhý den dopis od pojištováka že máme dojít do kanceláře že nás pojistí :-)

Anonymní řekl(a)...

me taky nic neprislo i kdyz ostatni psali ze jim darecek dosel

Anonymní řekl(a)...

je to uz vyse mesice ale este stale nic neprislo...

Budeme rádi, když nám napíšete do komentářů svoje zkušenosti k jednotlivým zasílaným produktům.

My Vám za to slibujeme, že si sami každý vzorek či výrobek zdarma objednáme a vyzkoušíme a napíšeme Vám své zkušenosti. Jelikož jsme teprve začali, tak to chvíli potrvá, než nám první výrobky přijdou. Pokud již máte nějaké zkušenosti, budeme rádi, když se s námi podělíte.

V případě, že některé zboží zadarmo nebylo dodáno, nebo akce již skončila, prosím upozorněte nás, jelikož si přejeme zveřejňovat pouze skutečně funkční a platné odkazy. Děkujeme za Vaši návštěvu.
Google