Vítejte na blogu Nula Korun

Jak již název blogu hlásá, najdete zde zajímavé odkazy na nejrůznější produkty, které si můžete objednat zadarmo. Jedná se o zahraniční i české produkty, které jsou zasílány jako vzorové ukázky. Pokud narazíte na jiné zajímavé věci zadarmo, které stojí zato na našich stránkách zveřejnit, prosím napište nám na náš email

neděle 3. února 2008

PENÍZE ZADARMO

Jelikož se objevilo, že firma 1800-mail je na černém listu, nemůžeme Vám tuto firmu nadále doporučovat. Proto se Vám tímto omlouváme. Sami jsme to nevěděli a do programu se zapojili.


Pokud stále máte zájem vydělat si nějaké peníze přes internet, jděte na naší novou stránku, která se přímo této problematice věnuje. Stránku naleznete zde

Stránka easymoneyonline4you je v Angličtině. Pokud ale máte zájem o informace v Češtině a návod v Češtině, napište nám na náš email a my Vám je rádi zašleme.




3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jsem už zaregistrovaná, lidičky se mi kupí tak uvidím :-)... každopádně je to docela zábava :-)

Anonymní řekl(a)...

jak to myslíte na černé listině? Jako že potom nevyplácí?

Nula Korun řekl(a)...

Ano, zprvu tato firma byla opravdu solidní a vyplácela, proto jsme se rozhodli to zde uveřejnit. Bohužel se časem ukázalo, že existují lidé, kterým neposlala peníze. (Pravda je, že má ve svých podmínkách, že peníze pošle do 90. dnů, tak nevíme, jestli ti lidé nechtěli třeba jenom čekat). Jelikož už tomu ale sami 100 % nedůvěřujeme, nechceme to zde nadále prezentovat. Jsou i jiné stránky (viz odkaz), na kterých se dá vydělat méně peněz, ale peníze skutečně zatím pořád vyplácí.

Budeme rádi, když nám napíšete do komentářů svoje zkušenosti k jednotlivým zasílaným produktům.

My Vám za to slibujeme, že si sami každý vzorek či výrobek zdarma objednáme a vyzkoušíme a napíšeme Vám své zkušenosti. Jelikož jsme teprve začali, tak to chvíli potrvá, než nám první výrobky přijdou. Pokud již máte nějaké zkušenosti, budeme rádi, když se s námi podělíte.

V případě, že některé zboží zadarmo nebylo dodáno, nebo akce již skončila, prosím upozorněte nás, jelikož si přejeme zveřejňovat pouze skutečně funkční a platné odkazy. Děkujeme za Vaši návštěvu.
Google