Vítejte na blogu Nula Korun

Jak již název blogu hlásá, najdete zde zajímavé odkazy na nejrůznější produkty, které si můžete objednat zadarmo. Jedná se o zahraniční i české produkty, které jsou zasílány jako vzorové ukázky. Pokud narazíte na jiné zajímavé věci zadarmo, které stojí zato na našich stránkách zveřejnit, prosím napište nám na náš email

čtvrtek 31. ledna 2008

Páska naruku nebo nálepka na auto - proti válce v Iráku - zdarma

Nesouhlasíte-li s Americkým postojem proti Iráku a chcete to dát nějak najevo, objednejte si zcela zdarma návlek na ruku nebo samolepku zdarma. Pokud si chcete tyto věci objednat zcela zdarma, jděte sem

Návod:
Pokud chcete návlek na ruku, tak nahoře zaškrtněte "Armband", pokud preferujete raději nálepku na auto, tak zaškrtněte "bumpersticker".

Žádné komentáře:

Budeme rádi, když nám napíšete do komentářů svoje zkušenosti k jednotlivým zasílaným produktům.

My Vám za to slibujeme, že si sami každý vzorek či výrobek zdarma objednáme a vyzkoušíme a napíšeme Vám své zkušenosti. Jelikož jsme teprve začali, tak to chvíli potrvá, než nám první výrobky přijdou. Pokud již máte nějaké zkušenosti, budeme rádi, když se s námi podělíte.

V případě, že některé zboží zadarmo nebylo dodáno, nebo akce již skončila, prosím upozorněte nás, jelikož si přejeme zveřejňovat pouze skutečně funkční a platné odkazy. Děkujeme za Vaši návštěvu.
Google